Gerbing

Gerbing Heated Premium Jacket Liner with MicroWirePRO®

 269,00

Compleet nieuw ontworpen jas. Een team van kledingontwerpers heeft van onze nieuwe jas een ideale mix van fashion en comfort gemaakt. Daar heeft Gerbing, als expert op het gebied van verwarmde kleding, verwarming toegevoegd. Een modieuze jas die ook nog lekker warm wordt.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Motorrijden terwijl je het koud hebt is erg onprettig. Je krijgt koude spieren waardoor je minder geconcentreerd aan het verkeer deelneemt. Wist je dat 1°C afkoeling van je lichaam betekent dat je 10% minder reactievermogen hebt? Conclusie: het plezier in het motorrijden en het veilig deelnemen aan het verkeer wordt een stuk minder.

De verwarmde jas draag je onder je gewone motorjas, waardoor kou geen vat op je kan krijgen. Verwarmingselementen op borst, rug, in de kraag en in mouwen zorgen ervoor dat vitale organen aangenaam warm blijven.

Daardoor stroomt het bloed naar alle uiteinden van het lichaam waardoor handen, met name vingers en voeten lekker warm blijven. Dankzij de verwarmde binnenjas van Gerbing blijf je scherp, reageer je sneller in het verkeer.

Daarbij heb je het ook nog eens aangenaam warm. De elektrische verwarmde binnenjas is licht van gewicht en kan tot een pakketje worden opgerold. Ze zijn dus makkelijk mee te nemen zodat je altijd goed voorbereid op pad kan gaan.

Aan de mouwen van de elektrisch verwarmde binnenjas zitten pluggen waarop u uw elektrische verwarmde motorhandschoenen zoals de XR, XRL, GT en de XRW kunt aansluiten. Aan de onderkant van de jas zitten pluggen waarop de verwarmde broek en/of verwarmde sokken van Gerbing aangesloten kunnen worden. Er gaat altijd maar 1 kabel naar uw accu toe, ongeacht hoeveel producten u aanschaft.

Extra informatie

Maat

, , , , , , , ,

Translate »

Pin It on Pinterest