Gerbing

Accukabel

 12,95

Beschrijving

De Gerbing accu- aansluitkabel is een accessoire die speciaal is ontwikkeld om onze Gerbing elektrische verwarmde 12 volt kleding aan te sluiten op de accu van een motorvoertuig. De accu-aansluitkabel wordt standaard geleverd bij alle 12 volt verwarmde kleding en verwarmde handschoenen. U sluit de accu- aansluitkabel met de negatieve (-) en positieve (+) pool aan op de accu van het motorvoertuig en u sluit de verwarmde kleding direct aan op de plug van de accu- aansluitkabel.

Bij het gebruik van meerdere producten kunt u een Gerbing splitter of temperatuurregelaar tussen de accu- aansluitkabel en de verwarmde kleding plaatsen.  Wanneer u de product(en) niet aansluit kan de accu- aansluitkabel blijven zitten, want op de plug zit een afdekdop om vuil en vocht te voorkomen. Let op dat u de afdekdop gebruikt als u de accukabel niet gebruikt. Dit om corrosie van het  positieve deel van de plug te voorkomen. Een handige tip hiervoor is wellicht ook om ‘s zomers de zekering uit de accukabel te halen, zodat er geen spanning op de plug staat.

De Gerbing accu- aansluitkabel is 80 centimeter lang en desgewenst hebben wij ook nog  een verlengkabel in ons assortiment. De accu- aansluitkabel heeft tevens een ingebouwde zekeringshouder. Mocht u geen zekering plaatsen dan kunt u de zekeringshouder afsluiten met een afdekdop om vuil en vocht te voorkomen. Op de Gerbing accu- aansluitkabel kunt u alle 12 volt producten aansluiten en daarom leveren wij ook 6 verschillende zekeringen mee. Zo kunt u altijd de juiste zekering en product(en) afstemmen op het juiste aantal ampères.

Onze elektrisch verwarmde 12 volt kleding gebruiken de volgende ampères:

Verwarmde Handschoenen : 2,2A per paar
Verwarmde Sokken : 2,2A per paar
Verwarmde Jas : 6,5A per jas
Verwarmde Broek : 4A per broek

Op de onderkant van de zekeringen staat het aantal ampère vermeld:

Violet 3A
Geelbruin 5A
Bruin 7,5A
Rood 10A
Blauw 15A
Geel 20A

Bij de zekeringen zit een gebruiksaanwijzing. Voor uw veiligheid en het behoud van de producten is het erg belangrijk dat u de gebruiksaanwijzing goed leest en de instructies opvolgt. Het is belangrijk dat u de juiste zekering gebruikt en u mag nooit een zekering van meer dan 20 ampère gebruiken.

Extra informatie

Voltage

Translate »

Pin It on Pinterest