Gerbing
Aanbieding!

G-12 Verwarmde motorhandschoenen

 65,00

Artikelnummer: f98933e292a7 Categorieën: , ,

Beschrijving

Comfortabele verwarmde handschoenen gemaakt van buitengewoon zacht en soepel analine leder. Deze G12 verwarmde motorhandschoen zijn zeer comfortabel en hebben een goede grip. De handpalm is voorzien van gel om trillingen in het stuur op te vangen.

Ook kunnen de G-12 verwarmde handschoenen worden aangesloten op de B12V-5200 en B12V-8000 door middel van een normale Y-kabel. De junior controller zal het niet doen op een LiPo batterij. De batterijen hebben namelijk al een ingebouwde temperatuurregelaar alsmede een afstandsbediening om de temperatuur te regelen.

In tegenstelling tot de XR-12 verwarmde handschoenen en de T-12 verwarmde handschoenen hebben de G-12 handschoenen een korte manchet. Er is dus geen plek in de manchet waar de B12V-1400 kan worden ingestoken, zoals de T-12 en de XR-12. De G-12 handschoenen hebben een kortere manchet, zodat deze bij regen prima onder de (motor)jas kunen worden gedragen. De G-12 verwarmbare handschoenen zijn ook aan te sluiten op een sigarettenaansluiting of een BMW-aansluiting door middel van de BMW/Hellastekker.

  • Hipora waterdicht, ademend membraan.
  • Thinsulate isolatie voor extra warmte behoud in de handschoen.
  • Zachte tricot fleece binnenvoering die extreem zacht aanvoelt.
  • De verwarmde handschoenen verwarmen de gehele lengte van iedere vinger inclusief de duim en de bovenkant van de hand.
  • Het verwarmingsdraad die in de handschoen zit is niet  voelbaar door het gebruik van een Microwire® verwarmingstechnologie.
  • Door het gebruik van roestvrij staal verwarmingsdraad is de G-12 meest duurzame handschoen met verwarming ter wereld!
  • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.
  • Standaard geleverd met een accukabel en een junior controller.
  • Gebruikt men meerdere producten van Gerbing dan adviseren wij een dubbele temperatuuregelaar.

Al onze 12 volt handschoenen zijn echter prima te combineren met onze 12 volt verwarmde jas. De handschoenen zijn eenvoudig aan te sluiten op de aansluitpluggen in de mouw van de jas. Bij een combinatie verwarmde handschoenen en een verwarmde jas adviseren wij een dubbele temperatuurregelaar.

Translate »

Pin It on Pinterest