Gerbing

BMW/Hella/Sigarettenplug

 19,95

Beschrijving

De Gerbing 12 volt BMW/Hella/Sigarettenplug is voorzien van een universele accessoireplug die speciaal ontwikkeld is om onze 12 volt verwarmde kleding van stroom te voorzien.
Mits het motorvoertuig een aansluiting heeft, kan de Gerbing BMW/ Hella/ Sigarettenplug op alle motorvoertuigen aangesloten worden.

  • De adapter geeft een directe voeding vanuit het motorvoertuig naar de verwarmde handschoenen, verwarmde jas, verwarmde broek en / of verwarmde sokken.
  • De Gerbing 12 volt BMW/ Hella/ Sigarettenplug kan ook aangesloten worden op de junior controller ( lange Y- kabel met ingebouwde temperatuurregelaar) voor de handschoenen, maar ook op de enkele temperatuurregelaar ( TC- Single portable) en de dubbele temperatuurregelaar (Digitale TC- dual portable) voor de jas, broek en sokken.
  • De Gerbing 12 volt BMW/ Hella/ Sigarettenplug is een vervanger voor de accu-aansluitkabel die bij onze 12 volt verwarmde kleding geleverd wordt.

Een BMW/ Hella/ Sigarettenplug bestaat uit uit een BMW -en Hella plug en sigaret adapter. Bij aanschaf wordt de adapter als BMW/ Hella/ Sigarettenplug afgeleverd. Wanneer men het rode dopje eraf draait, heeft men een BMW -en Hellaplug.

Wanneer men een motor bezit met een CAN- bus systeem en u wilt hierop een BMW/ Hella/ Sigarettenplug aansluiten dan kunt u alleen Gerbing 12 volt verwarmde kleding aansluiten tot 5 Ampère (handschoenen en sokken verbruiken samen ongeveer 3,5 Ampère).

Voor het behoud en de werking van de BMW/ Hella/ Sigarettenplug is het noodzakelijk om viezigheid met regelmaat te verwijderen.
De BMW/ Hella/ Sigarettenplug is makkelijk te monteren. De accu- aansluitkabel heeft wel de beste verbinding aangezien deze direct op de accu wordt aangesloten.

Wij adviseren u om bij al onze 12 volt producten een Gerbing ‘s temperatuurregelaar te gebruiken. Onze elektrisch verwarmde kleding zal naarmate de buitentemperatuur toeneemt steeds warmer worden en warmer voelen. Met een temperatuurregelaar kunt u de warmte zelf bepalen.

Extra informatie

Voltage

Toepassing

Translate »

Pin It on Pinterest