Gerbing

Spiraalverlengkabel

 16,95

Beschrijving

De Gerbing spiraalverlengkabel is een accessoire die speciaal ontwikkeld is om te gebruiken voor extra kabellengte tussen de accu-aansluitkabel en onze Gerbing 12 volt verwarmde kleding.

Om de Gerbing 12 volt verwarmde kleding aan te sluiten op een motorvoertuig heeft u altijd een accu- aansluitkabel of een BMW/ Hella plug nodig. De spiraalverlengkabel kan op beide accessoires aangesloten worden.
U sluit de de haakse plug (coax female connector) aan op de accu-aansluitkabel en de andere rechte plug (coax male connector) sluit u aan op het Gerbing 12 volt verwarmde product of op een temperatuurregelaar.

De Gerbing spiraalverlengkabel heeft gekruld een lente van 50 centimeter en uitgerekt is de spiraalverlengkabel 100 centimeter lang. Kortom, de Gerbing spiraalverlengkabel is zeer prettig in gebruik bij een tekort aan kabellengte, want u heeft genoeg kabellengte en geen last van een teveel aan snoeren.

Situaties waarin een spiraalverlengkabel nodig kan zijn of meer gebruikerscomfort oplevert:

  • Bij sommige motorvoertuigen is de accu-aansluitkabel zodanig ingebouwd dat u de Gerbing 12 volt verwarmde kleding niet kunt aansluiten op de accu-aansluitkabel vanwege een tekort aan kabellengte.
  • Wanneer u een elektrisch verwarmde jas, verwarmde handschoenen en/ of verwarmde broek direct op de accu-aansluitkabel wil aansluiten zonder temperatuurregelaar dan is er meestal sprake van een tekort aan kabellengte.
  • Wanneer een medepassagier gebruikt maakt van onze 12 volt verwarmde kleding en deze ook aangesloten moet worden op de accu van het motorvoertuig.
  • Bij het dragen van een 12 volt verwarmde jas en/ of broek die door 12 volt batterijen (B12V-5200 of B12V-8000) van stroom worden voorzien. De batterij kunt u in het bijgeleverde heuptasje bij u dragen. De plaatst van het heuptasje bepaald of er genoeg kabellengte is.
Translate »

Pin It on Pinterest