Gerbing
Aanbieding!

L-12 verwarmde binnenhandschoenen

 75,00

Artikelnummer: eb0381358c81 Categorieën: , ,

Beschrijving

Comfortabele verwarmde handschoenen gemaakt van zeer dun en flexibel materiaal waardoor de elektrisch verwarmde binnenhandschoenen mooi aansluiten. Onze L-12 verwarmde handschoenen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Ultra Light vliegen of andere activiteiten waarbij men dunne handschoenen nodig heeft.

Deze L-12 verwarmde handschoenen zijn zelden tot nooit geschikt om te gebruiken als binnenhandschoenen voor een bestaande motorhandschoen. Vaak past dit niet. Wilt u toch verwarmd rijden en ook gebruik maken van de eigenschappen van een goede motorhandschoen dan kunt u onze dunne en soepele G-12 verwarmde handschoenen, de extra verstevigde T-12 verwarmde handschoenen of onze XR-12 verwarmde handschoenen overwegen.

De L-12 verwarmde handschoenen zijn ook prima te gebruiken voor andere activiteiten behalve vliegen en bijvoorbeeld cabrio-rijden. Door de L-12 verwarmde binnenhandschoen zonder accu-aansluitkabel te gebruiken bij het fietsen, wandelen of tijdens het kijken naar sportwedstrijden of andere evenementen, heeft u een draagbare batterij nodig. Let er wel op dat bij het gebruik van één van deze twee batterijen u gebruik dient te maken van een standaard Y-kabel in plaats van de bijgeleverde junior controller. Onze junior controllers werken namelijk niet op de B12V-5200 en de B12V-8000 batterijen.

  • Sluiten mooi aan door het gebruik van lycra en daardoor geschikt om te gebruiken als warme binnen handschoenen.
  • Voorzien van ons Microwire® verwarmingssysteem, de meest efficiënte en duurzame manier van verwarmen.
  • Verwarmt de gehele hand inclusief de vingers en de bovenkant van de hand.
  • Verstelbare polsband.
  • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.
  • Deze verwarmde onderhandschoenen worden standaard geleverd met een accukabel en een Junior Controller.

Extra informatie

Voltage

Materiaal

Gebruik

,

Voedingsbron

Translate »

Pin It on Pinterest