Gerbing

Lange Y-Kabel

 12,95

Artikelnummer: bae47bc5bfb9 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

De Gerbing lange Y- kabel is een accessoire die speciaal ontwikkeld is om de Gerbing 12 volt verwarmde handschoenen en de Gerbing 12 volt verwarmde sokken van stroom te voorzien. De lange Y- kabel is niet geschikt voor de Gerbing 7 volt verwarmde handschoenen en de Gerbing 7 volt verwarmde sokken. Zowel de handschoenen als de sokken hebben ieder hun eigen passende Y-kabel.

De Y- kabel voor de handschoenen:

  • De Gerbing 12 volt verwarmde handschoenen worden standaard geleverd met een junior controller ( lange Y-kabel met een ingebouwde temperatuurregelaar) en een accu-aansluitkabel. Met deze driedelige set kan men de  handschoenen aansluiten op de accu van een motorvoertuig.
  • Wanneer men outdooractiviteiten wil ondernemen dan kan men de 12 volt verwarmde handschoenen op een batterijkit B12v5200 of B12v8000 aansluiten. Hiervoor heeft men een lange Y- kabel nodig, want de junior controller kan niet op een batterijkit aangesloten worden. Dit is technisch niet mogelijk, want zowel een junior controller als een batterijkit zijn voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar.

De lange Y- kabel voor de verwarmde sokken:

  • De Gerbing 12 volt verwarmde sokken worden standaard geleverd met een lange Y- kabel en een accu-aansluitkabel. Met deze driedelige set kan men de sokken aansluiten op de accu van een motorvoertuig. Wanneer men de temperatuur wil regelen heeft u nog een enkele temperatuurregelaar ( TC-Single Portable) nodig.
  • Wanneer men outdooractiviteiten wil ondernemen dan kan men de 12 volt verwarmde sokken op een batterijkit B12v5200 of B12v8000 aansluiten. Hiervoor heeft men een lange Y- kabel nodig.

Wij adviseren u om bij al onze 12 volt producten een Gerbing’s temperatuurregelaar te gebruiken. Onze elektrisch verwarmde kleding zal naarmate de buitentemperatuur toeneemt steeds warmer worden en warmer voelen. Met een temperatuurregelaar kunt u de warmte zelf bepalen.

Extra informatie

Voltage

Toepassing

Translate »

Pin It on Pinterest