Gerbing

Splitter

 12,95

Beschrijving

De Gerbing splitter is een accessoire die in eerste instantie ontwikkeld is voor onze Gerbing elektrisch verwarmde sokken en verwarmde handschoenen op 12 volt. Wanneer u de elektrisch verwarmde handschoenen en verwarmde sokken tegelijkertijd wilt gebruiken met slechts 1 aansluiting op de (motor)accu.

De Gerbing splitter maakt het mogelijk om 2 producten op 1 accukabel aan te sluiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zowel elektrisch verwarmde sokken als elektrisch verwarmde handschoenen op de splitter aan te sluiten, zodat er slechts één aansluiting naar de accu is. Alleen de Gerbing elektrisch verwarmde 12 volt producten kunnen aangesloten worden op de splitter. Ook bij het gebruik van de Gerbing splitter adviseren wij om een  temperatuurregelaar voor de handschoenen en sokken te gebruiken. Voor de sokken gebruikt u dan een TC-single portable en voor de handschoenen een junior controller.

Onze elektrisch verwarmde handschoenen en sokken zullen naarmate de buitentemperatuur toeneemt steeds warmer worden en warmer voelen. Met een temperatuurregelaar kunt u de warmte zelf bepalen.

Met de splitter maakt u van uw verwarmde handschoenen en sokken één verwarmingssysteem. Dat wil zeggen dat de kledingstukken even warm worden. Wanneer u de producten afzonderlijk wilt verwarmen dan gebruikt u de dubbele temperatuurregelaar (digitale TC-dual portable warmteregelaar). Deze kan 2 producten apart verwarmen en hierbij heeft u dus geen splitter nodig.

De splitter heeft u ook nodig als u een combinatie heeft van een verwarmde jas en verwarmde handschoenen. De handschoenen kunnen aangesloten worden op mouwpluggen van de jas maar in de jas lopen twee aparte leidingen (één voor de binnenjas en één voor de handschoenen) waardoor een splitter noodzakelijk is om beide leidingen van stroom te voorzien.
Maakt u met deze combinatie gebruik van een dubbele temperatuurregelaar dan heeft u geen splitter nodig.

Extra informatie

Voltage

Toepassing

Translate »

Pin It on Pinterest