Gerbing
Aanbieding!

Soft Shell Jas/Vest

 29,00

Artikelnummer: d4092035cbd0 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Een Gerbing rijder is een veilige rijder! Nadat Gerbing de motorrijder veilig en comfortabel heeft aangekleed met behulp van heerlijke verwarmde 12 volt handschoenen, 12 volt verwarmde jassen, verwarmde broeken en 12 volt verwarmde sokken is het nu de beurt aan degene die niet op de motor zit. Alle mensen die last hebben van de kou bij verscheidene outdooractiviteiten of werkzaamheden in een koude omgeving kunnen nu opgelucht ademhalen. Met de nieuwe 7 volt verwarmde jas van Gerbing kun je gerust de strijd aangaan met de kou.

Dankzij verwarmingselementen in de borst, rug en kraag voorkom je dat vitale organen koud worden en ook dat je handen en voeten minder koud worden. Hierdoor kun je veel meer genieten van allerlei activiteiten zoals wandelen, fietsen, golfen, vissen of tijdens het bijwonen van evenementen of sportwedstrijden. Ook werken in koelcellen wordt met deze verwarmde jas een stuk aangenamer. De 7 volt verwarmde jas is voorzien van afritsbare mouwen dus is het ook mogelijk om de jas als een bodywarmer te dragen.

  • De batterijen hebben een ingebouwde temperatuurregelaar met vier verschillende standen.
  • De batterijen kunnen honderden keren opgeladen worden.
  • Het verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van de Microwire® verwarmingstechnologie, de meest efficiënte en duurzame manier van verwarmen.
  • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.
  • Verkrijgbaar in de kleur zwart
  • De jas is gemaakt van soft shell materiaal

De 7 volt verwarmde jas is niet te gebruiken op de motor. Daar heeft Gerbing de 12 volt verwarmde jas voor ontwikkeld.

 

Dient gebruikt te worden in combinatie met een batterijkit B7V-2500 KIT(deze zijn niet standaard meegeleverd).

Extra informatie

Voltage

Voedingsbron

Andere suggesties…

Translate »

Pin It on Pinterest