Gerbing

Heated MicroWirePRO® Socks

 119,00

De verwarmde sokken zijn uiteraard ook te gebruiken voor andere activiteiten dankzij onze draagbare batterijen die standaard geleverd worden met een heuptasje om ze in op te bergen. De draagbare loopbatterijen zijn typen die gebruikt kunnen worden voor onze 12 volt verwarmde producten.

De temperatuur van de sokken is te regelen met behulp van een enkele regelaar die tussen de accu aansluitkabel en de lange Y-kabel geplaatst kan worden. De batterijen zijn voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar dus dan is een enkele regelaar niet nodig. Als u de verwarmde sokken in combinatie met ander producten zoals de verwarmde handschoenen gebruikt dan heeft u een splitter of een dubbele temperatuurregelaar nodig.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

De beste manier om geen last te hebben van koude voeten is door gebruik te maken van onze verwarmde sokken. Eenvoudig aan te sluiten op de accu van een voertuig door middel van de accu-aansluitplug. Onze 12 volt sokken zijn ook aan te sluiten op een 12 volt 5, 7 of 9 Ampère draagbare batterij. Om volledig de uiteinden van het lichaam te beschermen tegen de kou, kunnen de Gerbing verwarmde sokken door middel van een splitter aangesloten worden op onze brede collectie 12V verwarmde handschoenen. Hierdoor heeft u slechts 1 aansluiting op de accu nodig. Ook kunnen de sokken door middel van de meegeleverde y-kabel direct worden aangesloten op de accesoireplug van de verwarmde jas of op de pluggen die uit de pijpen van de verwarmde broek komen. Het is hierbij wel aan te raden om de dubbele temperatuurregelaar te gebruiken (dual temp controller). Gebruik je de sokken zonder een ander kledingstuk van Gerbing dan kan je perfect gebruik maken van de Single Controller.

Sock Sizing Guide S M L XL
EU Sizing 36-38 39-42 43-45 46-48

Extra informatie

Maat

, , ,

Translate »

Pin It on Pinterest