Gerbing
Aanbieding!

Soft Shell Water-repellent Jacket 7V

 29,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Verwarmde jas op batterijen

De nieuwste verwarmde jas van Gerbing is herkenbaar aan het nieuwe design met de gele details en het gele stiksel. Ook deze jas met verwarming heeft 3 verwarmde zones, namelijk op de rug, borst en in de kraag. Zoals u ziet is deze jas bijna gelijk aan de 12V verwarmde jas die op de accu van de motor wordt aangesloten, echter werkt de 7V jas met verwarming op de meegeleverde batterijen. De verwarmde jas wordt veel gebruikt door mensen die het koud hebben bij activiteiten zoals wandelen, fietsen, golfen, vissen, maar ook het behaaglijk warm aan de zijlijn staan bij een sportwedstrijd is met deze jas met verwarming een pretje. U kunt onze verwarmde jassen zelfs gebruiken als u in een vriescel werkt.
Dankzij de batterijen en dubbele oplader (extern aan te kopen) heeft u tot wel 6 uur warmte en zijn de batterijen in ongeveer 4 uur weer volledig op te laden. Zelfs de strengste winter kunt u aangenaam en comfortabel warm door komen. De elektrisch verwarmende jas wordt gevoed door één batterij, zodat u de andere batterij als reserve heeft.

Eigenschappen:

  • Aangestuurd door een geïntegreerde krachtige oplaadbare 7.4V 2.5A Lithium batterij (exclusief)
  • Batterij verdwijnt in de zak van de jas
  • De verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van de gepatenteerde Microwire® verwarmingstechnologie, de meest efficiënte en duurzame manier van verwarmen
  • Levenslange garantie op de verwarmingselementen

Specificaties:
– Verwarming: Microwire® Verwarming die het bovenlichaam omringt met warmte
– Bron: 7.4V batterij (B7V-2500)

Dient gebruikt te worden in combinatie met een batterijkit B7V-2500 KIT, deze is niet inbegrepen!

Extra informatie

Maat

, , , ,

Andere suggesties…

Translate »

Pin It on Pinterest