Gerbing
Aanbieding!

TEX-12 Textielen verwarmde handschoenen

 59,00

Artikelnummer: 8911d751d2a5 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

De TEX-12 verwarmde handschoenen hebben een geweldige pasvorm. De 12 volt textielen verwarmde handschoenen zijn dikker dan de L-12 die vergelijkbaar is in deze 12 volt verwarmde handschoenen lijn en zijn daardoor voorzien van wat extra verstevigingen. Dat maakt deze handschoenen uitermate geschikt voor op de scooter, brommer of quad.

Door de geweldige pasvorm heet u met de textielen verwarmde handschoenen goed contact met het stuur. Uiteraard zijn de TEX-12 verwarmde handschoenen prima te gebruiken bij andere outdoor-activiteiten waarbij u last heeft van de winterse elementen.

  • De elektrische verwarmde TEX12 handschoenen zijn waterdicht door middel van een winddicht maar toch nog ademend membraam.
  • Deze verwarmde handschoenen worden standaard geleverd met een accukabel en een junior controller.
  • De textielen verwarmde handschoenen kunnen direct aangesloten worden op de accu van het desbetreffende voertuig maar kunnen ook gebruikt worden met een B12V-5200 of een B12V-8000 batterij. Hiervoor heeft u echter een normale y-kabel nodig
  • De TEX-12 verwarmde handschoenen worden standaard geleverd met een accuaansluitkabel en een junior controller.

In de praktijk worden deze verwarmde handschoenen gebruikt bij lage snelheden. Doordat ze zo dun zijn (minder thinsulate voor de isolatie), zijn ze absoluut niet geschikt voor gebruik op de motor of trike. Dus een visser, ultra-light-vlieger of een quad-rijder zal er veel plezier aan beleven. Vaak worden deze verwarmde handschoenen gebruikt in combinatie met onze 12 volt verwarmde sokken. Hiervoor heeft u dan onze splitter nodig, zodat de hanschoenen samen met de sokken kunt aansluiten op 1 energiebron (een batterij uit onze 12 volt collectie, of door middel van een accu-aansluitkabel op een accu van een voertuig).

Vergeet niet dat de meegeleverde junior controller niet zal werken als deze is aangesloten op een van onze Li-Po batterijen.

Translate ┬╗

Pin It on Pinterest