Gerbing

Winterseizoen van start!

Gerbing trapt het nieuwe winterseizoen af met een volledig aangepaste lijn met elektrisch verwarmde kleding. Zo zijn de verwarmde handschoenen in een gele 7 volts-lijn verkrijgbaar, en de verwarmbare 12 volts handschoenen hebben een rood logo gekregen. De gele 7 volt kleding wordt gevoed door een krachtige Li-po batterij die bij alle verwarmde producten standaard wordt meegeleverd. De kleding van Gerbing is dus ‘klaar voor gebruik’.

De 12 volts kledinglijn kan overigens ook worden aangesloten op een batterij. Omdat de 12 volts kledinglijn vele malen warmer wordt dan de 7 volts lijn, moeten daar ook grotere batterijen voor worden aangeschaft. Zo is er een kleine 1400 mah batterij die in de manchet van sommige verwarmde handschoenen kunnen, daarnaast heeft Gerbing ook nog de grotere 5200 en 8000 mah batterijen waar zelfs een verwarmde jas op aangesloten kan worden.

Alle 12 volt kledingstukken hebben standaard een accu-aansluitkabel meegeleverd. Hiermee kunnen de verwarmde kledingstukken worden aangesloten op een accu van een voertuig. Bij alle verwarmde (motor)handschoenen is ook standaard een junior controller bijgeleverd om de temperatuur van de handschoenen te kunnen regelen; ook als het niet zo héél koud is! Het is aan te raden de verwarmde kleding van Gerbing niet boven de 10 graden Celcius te gebruiken. Kleding die je immers bij 30 graden onder nul ook warm moet houden, zal iets te warm zijn als de temperaturen boven nul komen.

Het verwarmingssysteem in de handschoenen is dusdanig verbeterd, dat daar onmiddellijk patent op is aangevraagd. Hiermee is het Microwire® verwarmingssysteem dat Gerbing gebruikt de meest duurzame en warmste technologie ooit ontwikkeld.

Op alle elektrische componenten van de verwarmde kleding geeft Gerbing nog steeds levenslange garantie.

Translate »

Pin It on Pinterest