Gerbing

Gerbing Heated Pant Liner with MicroWirePRO®

 239,00

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 3.5A
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten S – XXL
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Motorrijden terwijl je het koud hebt is erg onprettig. Je krijgt koude spieren waardoor je minder geconcentreerd aan het verkeer deelneemt. Wist je dat 1°C afkoeling van je lichaam betekent dat je 10% minder reactievermogen hebt? Conclusie: het plezier in het motorrijden en het veilig deelnemen aan het verkeer wordt een stuk minder.

De elektrisch verwarmde binnenbroek draag je onder je gewone (motor)broek, waardoor kou geen enkele kans meer krijgt. Verwarmingselementen in de voorkant van de broekspijp zorgen ervoor dat het bloed naar alle uiteinden van het lichaam stroomt waardoor handen, vingers en voeten lekker warm blijven.

Aan het uiteinde van elke broekspijp zit een plug waarmee u verwarmde sokken kunt aansluiten. Aan de bovenkant van de elektrische verwarmde binnenbroek van Gerbing zit een stekker die u op uw verwarmde jas kunt aansluiten of rechtstreeks op de accu. Deze verwarmde broek van Gerbing heeft in elke broekspijp een rits van heup tot onderkant broekspijp zodat u de broek over uw schoenen aan kunt trekken.

Dankzij die elektrische verwarmende binnenbroek blijf je scherp, reageer je sneller in het verkeer. Daarbij heb je het ook nog eens aangenaam warm. De verwarmbare binnenbroeken van Gerbing zijn licht van gewicht en kunnen tot een pakketje worden opgerold. Ze zijn dus makkelijk mee te nemen zodat je altijd goed voorbereid op pad kan gaan.

Extra informatie

Maat

, , , , , , ,

Translate »

Pin It on Pinterest