Gerbing
Aanbieding!

XR7 verwarmde motorhandschoen Promo

 49,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze nieuwe XR7 verwarmde handschoen heeft extra protectie op de vingers en knokkels en is gemaakt van vol-analine leder. De hand wordt aan de binnenkant van de handschoen en op de vingers door een hoogwaardige bschermende laag kunststof beschermd. Op de knokkels hebben we een extra versteviging aangebracht ter bevordering van de veiligheid bij een eventuele val.

Ook hier is gebruik gemaakt van de gepatenteerde Microwire® verwarmingstechnologie. Dezelfde technologie die ontwikkeld is voor het Amerikaanse leger om hun troepen warm te houden in de meest extreme koude weersomstandigheden. De batterijen ‘verdwijnen’ in de met een rits afsluitbare manchet van de handschoen. Hierdoor heeft u dus geen extra bekabeling nodig. Wilt u verwarmde motorhandschoenen met protectie gebruiken, kies dan voor de XR12 verwarmde motorhandschoenen of de verwarmde damesmotorhandschoenen met protectie van Gerbing.

Eigenschappen:

  • Aangestuurd door een geïntegreerde krachtige oplaadbare 7.4V Lithium batterij, ondersteund met microprocessor techniek (opgelet, deze dienen afzonderlijk worden aangekocht)
  • Waterdicht en ademend materiaal
  • Thinsulate isolatie voor extra warmte en comfort
  • Zachte tricot fleece binnenvoering
  • Verstelbare polssluiting en ritsbare manchet
  • De handschoen verwarmt de gehele lengte en zijde van iedere vinger inclusief de duim en de bovenkant van de hand, óók de vingertoppen
  • De verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van de gepatenteerde Microwire® verwarmingstechnologie, de meest efficiënte en duurzame manier van verwarmen
  • Levenslange garantie op de verwarmingselementen

Specificaties:
– Verwarming: Microwire® Verwarming die de hand omringt met warmte
– Bron: 7V accu (B7V-2500)
– Voeding: 2.2 Ampère / 27 Watt
– Oppervlaktetemperatuur: 57°C bij -2°C tot 2°C

Dient gebruikt te worden in combinatie met een batterijkit B7V-2500 KIT(deze zijn niet inbegrepen).

Extra informatie

Maat

,

Translate »

Pin It on Pinterest