Aanbieding!

Verwarmde Binnenjas

 249,00  199,20

Wissen

Beschrijving

Deze Gerbing softshell elektrisch verwarmde binnenjas draag je onder je gewone motorjas, waardoor kou geen vat op je kan krijgen. Verwarmingselementen op borst, rug, in de kraag en in mouwen zorgen ervoor dat vitale organen aangenaam warm blijven.

Motorrijden terwijl je het koud hebt is erg onprettig. Je krijgt koude spieren waardoor je minder geconcentreerd aan het verkeer deelneemt. Wist je dat 1°C afkoeling van je lichaam betekent dat je 10% minder reactievermogen hebt? Conclusie: het plezier in het motorrijden en het veilig deelnemen aan het verkeer wordt een stuk minder.

Daardoor stroomt het bloed naar alle uiteinden van het lichaam waardoor handen, met name vingers en voeten lekker warm blijven. Dankzij die verwarmde binnenjas van Gerbing blijf je scherp, reageer je sneller in het verkeer.

Daarbij heb je het ook nog eens aangenaam warm. De elektrische verwarmde jassen zijn licht van gewicht en kunnen tot een pakketje worden opgerold. Ze zijn dus makkelijk mee te nemen zodat je altijd goed voorbereid op pad kan gaan.

Aan de mouwen van de elektrisch verwarmde binnenjas zitten pluggen waarop u uw elektrische verwarmbare handschoenen kunt aansluiten. Aan de onderkant van de elektrisch verwarmde binnenjas zitten pluggen waarop de verwarmde broek en/of verwarmde sokken van Gerbing aangesloten kunnen worden. Er gaat altijd maar 1 kabel naar uw accu toe, ongeacht hoeveel producten u aanschaft.

  • Teflon® gecoate, wind-werende, zachte nylon voering.
  • Water werende en duurzame Thinsulate® isolatie materiaal.
  • Binnen- en buitenzakken.
  • Zijdezachte micro denier kraag.
  • Makkelijk passend patroon, voor comfortabel en eenvoudig dragen onder de normale kleding.
  • Handschoenplug kan gemakkelijk worden opgeborgen, indien niet in gebruik.
  • Dubbele aansluiting zodat de jas apart van de handschoenen aangesloten kunnen worden Levenslange garantie op de verwarmingselementen.
  • Wordt standaard geleverd met een accukabel.
  • Temperatuurregelaar is optioneel. Gebruikt men alleen de verwarmde jas dan is een enkele temperatuurregelaar aan te raden. Gebruikt men meerdere producten van Gerbing dan adviseren wij een dubbele temperatuuregelaar.

Extra informatie

Maat

, , , , , , ,

Voltage

Gebruik

Voedingsbron

Pin It on Pinterest