B12V-8000KIT

 189,00

SKU: 7b309245a8bb Categorieën: ,

Beschrijving

Krachtige oplaadbare 12V 8A Lithium-Ion batterij, ondersteund met microprocessor techniek. De 8A Lithium Polymer 12V batterij is de meest krachtige batterij in ons assortiment en wordt geleverd met een lader en een draagtas. De accu weegt slechts 600 gram, is erg smal en kan stroom leveren aan alle 12V verwarmde producten van Gerbing.

U kunt hiermee dus zelfs  onze verwarmde jas of verwarmde sokken mee voorzien van stroom. De 8 Ampèrebatterij is eigenlijk de enige batterij die de verwarmde jas kan voeden. Immers: de jas verbruikt op vol vermogen 6,5Am terwijl de batterij een inhoud heeft van 8A. Dat wil zeggen dat de batterij in 5 kwartier leeg is bij gebruik op vol vermogen. De batterij heeft een ingebouwde temperatuurregelaar met 3 warmtestanden en een indicator die aangeeft hoe vol de batterij is. De lader laadt de batterij in ongeveer 5 uur en we garanderen minimaal 500 oplaadcycli.

Een hele leuke bijkomstigheid van dit product is de USB poort waarmee u uw navigatiesysteem of smartphone kunt opladen. Wordt geleverd met lader, verstelbare riem en neopreen tasje om de batterij in op te bergen terwijl u deze gebruikt.

Deze batterijkit kan gebruikt worden op de volgende producten:

  • G12 Verwarmde Handschoenen.
  • T-12 Hybride Verwarmbare Handschoenen.
  • TEX-12 Verwarmde binnenhandschoenen.
  • L-12 Elektrische verwarmbare Textielhandschoenen.
  • XR-12 Hybride electrische Verwarmende Handschoenen.
  • 12 volt elektrische verwarmde Sokken.
  • 12 volt Elektrische verwarmde binnen jas.
  • 12 volt Elektrische verwarmende binnenbroek.
  • 12 volt Verwarmde sportbroek.

Bij het aansluiten van 12 volt verwarmde handschoenen of 12 volt verwarmde sokken dient u gebruik te maken van een standaard Y-kabel. De 12 volt verwarmde handschoenen worden standaard geleverd met een Junior Controller (Y-kabel met ingebouwde temperatuurregelaar) maar deze werken niet op een B12V-5200 of een B12V-8000 batterij. Het is ook niet mogelijk om een enkele temperatuurregelaar of een dubbele temperatuurregelaar te plaatsen tussen verwarmde producten van Gerbing en één van deze twee typen batterijen.

Extra informatie

Voltage

Geschikt voor

, , ,

Pin It on Pinterest