Gerbing

De nieuwe verwarmde dameshandschoenen van Gerbing

Gerbing’s staat al jaren op nationale en internationale (motor)beurzen. En eigenlijk krijgen wij op elke beurs wel de vraag; Wanneer komen jullie met verwarmde dameshandschoenen? En eindelijk is het zover! Vanaf nu heeft Gerbing verwarmde hybride dameshandschoenen. De stijl van de handschoen is modieus en gemaakt voor de extra smalle vrouwenhanden.

Steeds meer vrouwen stappen op de motor en in plaats dat jullie moeten kiezen tussen de G-12 verwarmde motorhandschoen, T-12, en de XR-12 , die toch allemaal meer gemaakt zijn voor mannen, hebben we eindelijk voor de motorrijdende dames een eigen verwarmde motorhandschoen.

De W-12 verwarmde handschoenen zijn soepele handschoenen gemaakt van textiel en voorzien van extra knokkelbescherming. De handpalm en een gedeelte van de vingers is van leer. De W-12 (Women, 12volt) is een handschoen die verkrijgbaar is in de maten S, M, L en XL. De W-12 verwarmd de volledige bovenkant van de hand tot aan de vingertoppen aan toe: de hele hand wordt dus volledig verwarmd!

De W-12 verwarmde dameshandschoenen worden standaard geleverd met een accukabel en junior controller om de temperatuur te regelen op de minder koude dagen. Ook kunnen de handschoenen aangesloten worden op de optionele batterijen (B12V-1400 KIT) die in de schacht geplaatst kunnen worden.

De W-12 verwarmde handschoenen zijn de enige hybride handschoenen waar de batterijen aan de onderkant van de pols gedragen worden in plaats van bovenop zoals bij de T-12 en de XR-12. Net als alle andere verwarmde handschoenen in onze collectie, zowel 7 volt als 12 volt verwarmde handschoenen, zijn de W-12 handschoenen voorzien van het gepatenteerde Microwire® verwarmingssysteem.

Uiteraard kan de W-12 verwarmde handschoen ook aangesloten worden op een 12 volt verwarmde soft shell binnenjas. Met behulp van een splitter of een dubbele temperatuurregelaar kunnen beide producten aangesloten worden en is blauwbekken óók voor de dames op de motor, verleden tijd.

Translate »

Pin It on Pinterest