Gerbing

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

12V producten

Iedereen die het koud heeft. Dat zijn de mensen waar Gerbing het voor doet. “Het is helemaal niet nodig om kou te lijden en ook helemaal niet stoer“. Sterker nog, het lichaam gaat minder functioneren, reageert langzamer en dat kan bij sommige activiteiten zelfs gevaarlijk zijn. Onze verwarmde kleding voor de 12v lijn bestaat uit verwarmde handschoenen, een verwarmde jas, en verwarmde sokken die zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte. “Vraag ons gerust om een advies op maat”.

Onze 12V producten zijn aan te sluiten op het 12V systeem van verschillende voertuigen. “Via een simpele aansluiting op de accu wordt onze kleding continu van warmte voorzien. Dat kan bij motorfietsen, auto’s, sneeuwscooters, boten, quads en zelfs (ultra-light)vliegtuigen”.

De warmte wordt via het revolutionaire Microwire® verwarmingsdraad door de kleding verspreid. Dit unieke draad is zo dun (0,3 mm) dat ze niet voelbaar is. Alle verwarmde handschoenen van Gerbing hebben een uniek gepatenteerd verwarmingssysteem Er zijn mensen die het bijna altijd koud hebben als gevolg van een slechte doorbloeding, reuma, of andere aandoeningen, zoals bijvoorbeeld de ziekte van Raynaud. “We zijn er trots op dat we ze met onze verwarmde kleding kunnen helpen aan een comfortabeler leven”.

Maar ook mensen die voor hun werk of hobby veel met hun motor op pad zijn, worden blij van onze verwarmde handschoenen en aanverwarmte artikelen,en vooral: lekker warm. Gerbing heeft veel fans onder:

  • Motorrijders.
  • Cabriorijders.
  • Ultralightvliegers.
  • Watersporters.
  • Vissers.
  • Jagers.
  • Etc.

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Translate »

Pin It on Pinterest